Anderen over PM Energie

Er zijn al vele organisaties bij ons aangesloten, onderstaand vind u een overzicht per provincie.
Ook als u niet bent aangesloten bij een van deze organisaties kunt u profiteren van onze dienstverlening. Individuele ondernemers en diverse grote ketens met meerdere panden verspreid door het land profiteren al van onze diensten. Neem dan ook vooral contact met ons op voor de mogelijkheden!

Organisaties waar wij op dit moment een samenwerkingsverband mee hebben:

Anderen over de samenwerking met PM Energie:

esch_ties_150 (1)
“De filosofie van PM Energie past perfect bij mijn missie als parkmanager. Al mijn activiteiten staan in het belang van de bedrijven die aan ons collectief deelnemen. Dat is immers het bestaansrecht van ONS InkoopCollectief. Uit alles blijkt dat PM Energie er net zo over denkt. Natuurlijk heb ik ook met vergelijkbare adviesbureaus contact gehad, maar altijd waren onze deelnemers een stuk duurder uit. Naast een zo laag mogelijke prijs voor onze deelnemers, ontzorgen de medewerkers van PM Energie onze deelnemers op het vlak van energie. Daarom doen wij zaken met PM Energie.”
M.J.G. (Ties) van Esch, parkmanager bij ONS InkoopCollectief


“Wij zijn een bedrijf dat 24/7 afbakbroodjes produceert voor een groot gedeelte van West-Europa. Goedkoper, beter en gezonder door een uitgekiend proces en receptuur. Maar liefst 40.000 broodjes per uur, in een enorm tempo. Bakken en invriezen kost uiteraard energie, dus tikt het al snel aan op je rendement als je procenten weet te besparen. PM Energie is voor ons de partij die een inkoopvoordeel weet te behalen op het gebied van energie door in te kopen voor tientallen bedrijven tegelijk. Dat is uiteindelijk dus ook voor ons meer brood op de plank.”
A. (Albert) Hendriks, directeur bij Pandriks Bake Off


De collectieve inkoop van energie scheelt ons €5000,– per jaar. Ik heb me verdiept in de voordelen van het samen inkopen van gas en elektra. Mijn conclusie is dat het voor elke ondernemer uit kan. PM Energie maakt een voorselectie uit het enorme aanbod aan energieleveranciers. Alleen dat al is enorm plezierig. Een ander voordeel van gezamenlijke inkoop van energie is dat het je aan het nadenken zet over energie. Het maakt je bewust van je gedrag. Uiteindelijk denk ik daarom dat ons voordeel nog veel hoger uitpakt dan het bedrag dat ik eerder noemde.”
L. (Leon) den Hertog, directeur bij Klok Onderhoud- en Afbouw


Met ons gezamenlijke project met PM Energie kunnen ondernemers in Overijssel energie opwekken zonder zelf meteen te investeren. Met de zonnepanelen dragen de ondernemingen bij aan duurzaamheid én zij besparen op hun energiekosten. En dat levert vervolgens driedubbel rendement op: de energiekosten stijgen op korte termijn niet of nauwelijks voor de ondernemer, terwijl deze op lange termijn bijdraagt aan duurzame energie voor de komende generaties. En zo helpen we de provincie samen verder op weg met haar duurzame doelstelling, een energieneutraal Overijssel in 2050.”
A. (Anouk) Blüm, algemeen directeur bij Energiefonds Overijssel