Anderen over PM Energie

esch_ties_150 (1)De filosofie van PM Energie past perfect met mijn missie als parkmanager. Al mijn activiteiten staan in het belang van de bedrijven die aan ons collectief deelnemen. Dat is immers het bestaansrecht van ONS Inkoopcollectief. Uit alles blijkt dat PM Energie er net zo over denkt. Natuurlijk heb ik ook met vergelijkbare adviesbureaus contact gehad, maar altijd waren onze deelnemers een stuk duurder uit. Naast een zo laag mogelijke prijs voor onze deelnemers, ontzorgen de medewerkers van PM Energie onze deelnemers op het vlak van energie. Daarom doen wij zaken met PM Energie.

M.J.G. (Ties) van Esch, parkmanager bij ONS Inkoopcollectief  


Wij zijn een bedrijf dat 24/7 afbakbroodjes produceert voor een groot gedeelte van West-Europa. Goedkoper, beter en gezonder door een uitgekiend proces en receptuur. Maar liefst 40.000 broodjes per uur, in een enorm tempo. Bakken en invriezen kost uiteraard energie, dus tikt het al snel aan op je rendement als je procenten weet te besparen. PM Energie is voor ons de partij die een inkoopvoordeel weet te behalen op het gebied van energie door in te kopen voor tientallen bedrijven tegelijk. Dat is uiteindelijk dus ook voor ons meer brood op de plank. 

A. (Albert) Hendriks, directeur bij Pandriks Bake Off


De collectieve inkoop van energie scheelt ons €5000,– per jaar. Ik heb me verdiept in de voordelen van het samen inkopen van gas en elektra. Mijn conclusie is dat het voor elke ondernemer uit kan. PM Energie maakt een voorselectie uit het enorme aanbod aan energieleveranciers. Alleen dat al is enorm plezierig. Een ander voordeel van gezamenlijke inkoop van energie is dat het je aan het nadenken zet over energie. Het maakt je bewust van je gedrag. Uiteindelijk denk ik daarom dat ons voordeel nog veel hoger uitpakt dan het bedrag dat ik eerder noemde.

L. (Leon) den Hertog, directeur bij Klok Onderhoud- en Afbouw