Anderen over PM Energie

esch_ties_150 (1)De filosofie van PM Energie past perfect met mijn missie als parkmanager. Al mijn activiteiten staan in het belang van de bedrijven die aan ons collectief deelnemen. Dat is immers het bestaansrecht van sbboss parkmanagement. Uit alles blijkt dat PM Energie er net zo over denkt. Natuurlijk heb ik ook met vergelijkbare adviesbureaus contact gehad, maar altijd waren onze deelnemers een stuk duurder uit. Naast een zo laag mogelijke prijs voor onze deelnemers, ontzorgen de medewerkers van PM Energie onze deelnemers op het vlak van energie. Daarom doen wij zaken met PM Energie.

M.J.G. (Ties) van Esch, parkmanager bij sbboss parkmanagement  


Als manager bij Schuurman Schoenen heb ik met PM Energie een partner gevonden die een goede eerlijke prijs kan garanderen. Dit is mogelijk doordat PM Energie grote volumes inkoopt en kennis heeft van de vele aspecten van de markt waarin ze opereren, eigenschappen waar wij ons als Schuurman Schoenen ook mee identificeren. Net als in de winkels van Schuurman Schoenen staat het bieden van goede service aan de klant centraal. Ik kan u daarom adviseren uw energiezaken onder te brengen bij PM Energie, maar neem vooral ook een kijkje in één van de vele Schuurman Schoenen en Intersport winkels.

W. (Wouter) Schuurman, innovatiemanager bij Schuurman Schoenen


De werkwijze van PM Energie past perfect in hoe wij als professionele parkmanagementorganisatie willen werken; de klant centraal stellen. Alle activiteiten die wij dan ook ontplooien staan in het belang van die ondernemingen die aan ons collectief deelnemen. Dit zijn onze klanten en onze klanten zijn verantwoordelijk voor het bestaansrecht van de VPB. De besparing op energiekosten en ontzorging op energiegebied die PM Energie kan realiseren is een sterke reden om mee te doen aan een collectief. Ik kan iedere ondernemer dan ook aanraden om zich bij PM Energie aan te sluiten.

H.G. (Herman) Idema, directeur bij Vereniging Parkmanagement Bedrijventerreinen Emmen