Meetdiensten en meterhuur

Besparen op meetdiensten met collectieve inkoop

Sinds de liberalisering in de energiemarkt is de levering van energie (gas en elektriciteit) gescheiden van het transport en het netbeheer. Ook de meetdiensten van aansluitingen van grootverbruikers zijn vrij onderhandelbaar. Door deze meetdiensten collectief in te kopen, is een forse financiële besparing mogelijk. De grootverbruikers die deelnemen aan onze collectieve inkoop kunnen hier natuurlijk ook van profiteren.

Collectieve inkoop maakt een korting mogelijk op meterhuur en de meetdiensten voor grootverbruikers. Het is mogelijk 5% tot 30% onder de reguliere tarieven in te kopen.

Inzicht in uw energieverbruik

Naast de besparing die PM Energie voor u kan realiseren, krijgt u tevens kosteloos inzicht in uw energieverbruik middels de PM Energiemonitor. Deze web based applicatie maakt het onder meer mogelijk om:

  • Aangesloten meters te vergelijken met andere periodes, andere meters of andere groepen
  • De CO2-uitstoot weer te geven per meter, per groep of totaal
  • Meters te groeperen zodat eenvoudig totalen kunnen worden berekend
  • De meterdata van de aangesloten meters te exporteren naar Excel
  • Online documenten te koppelen aan specifieke meters (rapporten, adviezen)
  • Een alert in te stellen zodat er gewaarschuwd wordt bij overschrijdingen
  • U inzicht te geven in het energieverbruik, inclusief het toekennen van verschillende rechten voor verschillende gebruikers
  • Een totaaloverzicht van uw energieaansluitingen in één oogopslag in te zien.
  • Resultaten van verschillende locaties te benchmarken

Benchmarking voor bedrijven met meerdere aansluitingen

Met de benchmarkingfunctionaliteit heeft u de mogelijkheid om verschillende meters te vergelijken op basis van bijvoorbeeld oppervlakte, omzet per winkel, het energielabel, of een willekeurige andere variabele naar keuze. Op die manier kunt u locaties onderling vergelijken en analyses maken aan de hand van het verbruik. Dit maakt het mogelijk te achterhalen welke locaties het grootste besparingspotentieel hebben, of om afwijkende locaties uit te lichten.

Geïnteresseerd?

Voor aansluitingen die deelnemen aan de collectieve inkoop van meetdiensten is deze applicatie volledig kosteloos. Neem contact met ons op om nu ook te profiteren.