Visie & missie

Onze visie, missie en kernwaarden

Visie

De energiemarkt is volop in beweging. De liberalisatie van de energiemarkt, de belangen van grote energieleveranciers en de transitie naar een duurzame energievoorziening maken de energiemarkt complexer. Tegelijkertijd bieden deze ontwikkelingen volop kansen. Onafhankelijke partijen met verstand van zaken kunnen bedrijven helpen deze kansen te benutten door ondersteuning te bieden bij energievraagstukken rondom inkoop, facturatie, besparingen en duurzame energie.

Missie

Het is onze missie bedrijven te helpen hun energiekosten te minimaliseren, zowel door de kracht van het collectief als door advies en ondersteuning bij individuele energievraagstukken.

Kernwaarden

Kernwaarden die centraal staan bij ons handelen zijn: servicegerichtheid, samenwerking en betrouwbaarheid.

Servicegerichtheid

Onze klanten staan bij ons centraal. U kunt met al uw energievraagstukken bij ons terecht, waarbij het ons doel is u zoveel mogelijk te ontlasten, door u administratief en contractueel werk uit handen te nemen. Wilt u desondanks graag zelf van de hoed en de rand weten, dan nemen we u graag mee in ons proces, waarbij we voor u de fluctuaties op de energiemarkt inzichtelijk maken.

Samenwerking

De grootste kracht van ons bedrijf ligt op het gebied van samenwerking. Uw belang is ons belang. Door collectieve inkoop van energie kunnen wij in samenwerking met parkmanagementorganisaties, industriƫle kringen, ondernemersverenigingen en brancheverenigingen de energiekosten van deelnemende bedrijven minimaliseren. Hierin hebben wij een gemeenschappelijk doel: de beste energieoplossingen vind je niet alleen, maar worden tezamen met deelnemende bedrijven ontwikkeld.

Betrouwbaarheid

PM Energie is een onafhankelijke adviseur in de energiemarkt, bij wie integriteit, degelijkheid en Hollandse nuchterheid hoog in het vaandel staan. Wij kennen de markt als geen ander, zonder verbonden te zijn aan grote spelers in de markt (netbeheerders, energieleveranciers). Hierdoor kunt u vertrouwen op ons advies.