Zonne-energie zonder eigen investering

Terwijl fossiele brandstoffen langzamerhand opraken, levert de zon eindeloos energie. Door het gebruik van zonne-energie kan dan ook een duurzame bijdrage geleverd worden, terwijl tegelijkertijd energiekosten worden bespaard. PM Energie ondersteunt u in het traject naar zonne-energie, met of zonder investering!

Voordelen van zonne-energie

Het gebruik van zonnepanelen heeft vele voordelen. Wist u bijvoorbeeld dat..

  • ..de terugverdientijd voor zonnepanelen steeds korter wordt? Tegenwoordig is deze voor de zakelijke markt zo’n 9-10 jaar, waarna u nog circa 15 jaar geniet van nagenoeg gratis energie! Bovendien bespaart u vanaf het begin van installatie al jaarlijks op uw energiekosten.
  • ..u Subsidie Duurzame Energie (SDE) aan kunt vragen in het geval u een grootverbruiker bent? PM Energie helpt u hier graag mee.
  • ..zonnepanelen de waarde van uw pand kunnen verhogen? Doordat het energielabel stijgt, stijgt ook de waarde van het pand!
  • ..zonnepanelen ook energie opwekken als het slecht weer is? De panelen werken namelijk op straling van de zon, waardoor ook bij bewolkt weer gewoon energie wordt opgewekt.
  • ..u met zonnepanelen bijdraagt aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)? Hierdoor zorgt u niet alleen voor betere resultaten in uw eigen onderneming, maar ook voor onze planeet en toekomstige generaties.

Onafhankelijk advies

PM Energie neemt als onafhankelijke partij het hele traject voor u uit handen. Hierbij zitten we ‘aan uw kant van de tafel’ en zijn wij niet gebonden aan een (commerciële) leverancier. Hierdoor kunnen wij u advies geven wat volledig aansluit bij uw behoefte! U heeft hierdoor naast de verduurzaming van uw onderneming een optimaal financieel rendement.

De weg naar zonne-energie

Wij ontzorgen u bij het gehele traject vanaf de oriëntatiefase tot en met de turnkey oplevering van de zonne-installatie. Zo doen wij vooraf een quickscan op (technische) randvoorwaarden en vragen wij SDE voor u aan. Zo kunnen wij precies bepalen wat voor uw onderneming het meest voordelig en realiseerbaar is. Wij vragen offertes aan bij verschillende leveranciers en op basis hiervan komen wij met een onafhankelijk advies, waarna u zelf de beslissing maakt welke leverancier de installatie mag gaan realiseren. Wij regelen de rest zodat u snel van uw eigen duurzaam opgewekte energie gebruik kunt maken!

Met of zonder investering

U kunt kiezen of u zelf de zonnepanelen wilt kopen of dat wij deze voor u aanschaffen. In het tweede geval betaalt u deze in 15 jaar bij ons af. Wij verzorgen het onderhoud en beheer van de installatie de jaren daarna en u ontvangt iedere maand een factuur waarin alle kosten zijn opgenomen. U bespaart dus direct op uw energiekosten en wekt uw eigen duurzame energie op zonder hoge initiële investering!

Grijp uw kans!

Wilt u ook profiteren van deze win-win situatie? Wij stellen graag vrijblijvend een business-case voor u op, zodat duidelijk wordt wat wij voor u kunnen betekenen. Neemt u hiervoor contact met ons op.