Zonne-energie zonder eigen investering

Een duurzame bijdrage

Met zonnepanelen kunt u een duurzame bijdrage leveren, terwijl u bespaart op uw energiekosten. Het probleem is echter dat de investering voor veel ondernemers te groot is. Gelukkig voor u heeft PM Energie een project opgestart waarmee u eigen energie kunt opwekken zonder zelf te investeren. Het rendement voor u is zowel op korte termijn (beperkte stijging van de energiekosten) als op lange termijn (duurzame energie voor de komende generaties).

Binnen Overijssel wordt het project mede gefinancierd door Energiefonds Overijssel. Maar ook buiten Overijssel kan PM Energie zonnepanelen voor u realiseren zonder dat u daarvoor hoeft te investeren. Informeer naar uw mogelijkheden.

Wat zijn uw voordelen?Zon Tekstvak

  • U levert een belangrijke bijdrage aan een duurzame leefomgeving;
  • De stijgende energiebelastingen hebben voor u minder gevolgen;
  • Indien u in Overijssel bent gevestigd, hoeft u zelf niet te investeren;
  • Na 15 jaar is uw elektriciteit nagenoeg gratis!

Hoe werkt het?

Het enige wat u hoeft te doen, is uw dak beschikbaar stellen. Grootverbruikers verstrekken daarnaast een machtiging aan PM Energie om SDE-subsidie aan te vragen. Zo heeft u hiermee geen zorgen, alleen de voordelen. U krijgt hier het volgende voor terug:

  • PM Energie zorgt ervoor dat de zonnepanelen worden geplaatst;
  • U maakt direct gebruik van duurzame energie.

Wat zijn de kosten?

De deelnamekosten variëren per situatie. Iedere maand ontvangt u een factuur, waarin alle kosten zijn opgenomen; aanschaf en installatie van het PV-systeem, het regelen van SDE-subsidie, verzekering van het totale PV-systeem, 15 jaar lang periodiek onderhoud, schoonmaak en inspectie. Uitgangspunt is altijd dat uw totale energiekosten omlaag gaan!

Grijp uw kans!

Wij stellen graag vrijblijvend een businesscase voor u op, zodat duidelijk wordt wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact op om te informeren naar uw mogelijkheden.

 


 

Binnen Overijssel werken wij mee aan het project “Samenwerken aan Nieuwe Energie”, mede mogelijk gemaakt door:

Logo-EFO