Zonne-energie zonder eigen investering

Met onze dienst Zon ondersteunen wij u in het gehele traject naar een zonnepaneleninstallatie. Wij nemen het proces voor u uit handen en zien erop toe dat dit goed gebeurd, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Centraal hierin staat:

ontzorging

Volledige ontzorging:

Wij ontzorgen u bij het gehele traject. Zo doen wij vooraf een quickscan op randvoorwaarden en vragen we de SDE+ voor u aan. Wij vragen offertes aan bij verschillende leveranciers en op basis daarvan komen wij met een onafhankelijk advies, waarna u zelf de beslissing maakt welke leverancier de installatie mag gaan realiseren. Wij regelen de rest zodat u snel van uw eigen duurzaam opgewekte energie gebruik kunt maken!

"Icon made by Freepik from www.flaticon.com"

Onafhankelijk advies:

Wij nemen als onafhankelijke partij het hele traject voor u uit handen. Hierbij zitten we ‘aan uw kant van de tafel’ en zijn wij niet gebonden aan een (commerciële) leverancier. Hierdoor kunnen we u advies geven wat volledig aansluit bij uw behoefte! U heeft hierdoor naast de verduurzaming van uw onderneming een optimaal financieel rendement.

"Icon made by Freepik from www.flaticon.com"

Financieringskeuze:

U maakt de keuze of u zelf de investering wilt doen of dat wij deze van u overnemen.  In het tweede geval betaalt u de panelen in 15 jaar bij ons af. Wij verzorgen het onderhoud en beheer en u ontvangt iedere maand een factuur waarin alle kosten  zijn opgenomen.

 

Meerdere ondernemers gingen u al voor en hebben inmiddels een zonne-installatie op hun dak liggen. Wilt u exact weten wat wij voor u kunnen betekenen? Ontdek uw mogelijkheden middels de interactieve tool onderaan deze pagina.

De weg naar zonne-energie

Bent u benieuwd hoe dit traject verloopt? In 5 stappen heeft u zonnepanelen op uw dak!

1. Voortraject
Wij doen een quickscan op de mogelijkheden van een zonnepaneleninstallatie voor uw onderneming en ontwerpen een indicatieve businesscase, zodat uw mogelijkheden duidelijk worden.
2. Opstart project
Het project wordt opgestart en wij maken een inventarisatie van alle factoren die een mogelijke rol spelen. Tevens vragen wij toestemming bij de netbeheerder aan. U kunt vervolgens de keuze maken of u zelf wilt investeren of dat wij de investering voor u doen.
3. SDE+-aanvraag
Het is belangrijk dat deze tijdig wordt aangevraagd. Wij doen deze aanvraag voor u. Vervolgens wordt het businessmodel aangescherpt.
4. Offerte-uitvraag, beoordeling en leverancierskeuze
Wij realiseren een omgevingsanalyse en brengen de minimale eisen aan de installatie in kaart. We vragen offertes bij verschillende aanbieders aan en helpen u zo een keuze te maken voor de leverancier die het beste aansluit bij uw behoefte. Uiteraard maakt u zelf de definitieve keuze.
5. Opdrachtverlening en realisatie
In deze fase worden de contracten definitief gemaakt en wordt de installatie geplaatst. Wij zien erop toe dat dit goed en volgens planning gebeurd. Vervolgens kunt u genieten van de opgewekte energie!

Grijp uw kans!

Wilt u, net als andere ondernemers, profiteren van deze win-win situatie? Wij stellen graag vrijblijvend een business-case voor u op, zodat duidelijk wordt wat wij voor u kunnen betekenen. Neemt u hiervoor contact met ons op.