Onze werkwijze

Wij focussen op het collectief inkopen van onder andere gas en elektra voor bedrijven en ondernemers. Hierin zijn wij de schakel tussen u en de energieleverancier en nemen wij het regelen van energiezaken voor u uit handen. Dit doen wij met één doel: energiekostenbesparing voor u!

Collectieve inkoop energie

Wij zijn de onafhankelijke tussenpersoon voor al uw energiezaken. Wij kopen collectief energie in bij energieleveranciers, waar u als ondernemer vervolgens van kunt profiteren. Hiervoor volgen wij de energiemarkt op de voet en vergelijken we contracten van energieleveranciers. Op basis hiervan kunnen wij adviseren over de meest voordelige keuze voor energieleverancier op dat moment. Vervolgens kunnen de energiewerkgroepen van de inkoopcollectieven een weloverwogen beslissing maken.  Daarnaast is het voordeliger om in één keer een groot volume energie in te kopen, waardoor een fikse korting op de energierekening kan worden gerealiseerd.

Collectieve inkoop meetdiensten

Naast gas en elektra kunnen ook meetdiensten collectief worden ingekocht. Hierop is namelijk ook een grote besparing mogelijk. Wanneer u meetdiensten via ons inkoopt, kunt u bovendien kosteloos gebruik maken van de PM Energiemonitor, die u inzicht geeft in uw energieverbruik.

Hoe wij dit realiseren

Om gebruik te kunnen maken van onze expertise sluit u zich aan bij het inkoopcollectief van uw parkmanagementorganisatie, ondernemersvereniging of industriële kring. Binnen dit inkoopcollectief wordt een werkgroep energie gevormd. Deze bestaat uit afgevaardigden van deelnemende bedrijven. Niet alle deelnemende bedrijven hoeven actief aan deze werkgroep deel te nemen; vaak wordt dit vooral gedaan door de grote afnemers en ondernemers die zelf geïnteresseerd zijn in de energiemarkt. Wij voorzien de werkgroep energie vervolgens van onafhankelijk advies en ondersteunen bij het maken van het inkoopbesluit, waarna de werkgroep de uiteindelijke beslissingen neemt.

Integer en servicegericht

Als energiespecialisten kennen wij de grillen van de markt en zijn we op de hoogte van schommelingen in de prijzen. Daarnaast spreken we de taal van de leveranciers en hebben we ruime ervaring in het sluiten van voordelige energiecontracten. Hierdoor kunnen wij u van een gedegen advies voorzien, waarbij we rekening houden met de factoren die de energieprijs kunnen beïnvloeden. Daarnaast verzorgen wij ook de administratieve afhandeling van het collectief en de communicatie met de leveranciers voor u.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze diensten? Leest u dan vooral verder op onze website of neem contact met ons op!