Zonne-energie zonder eigen investering

Met onze dienst Zon ondersteunen wij u in het gehele traject naar een zonnepaneleninstallatie. Wij nemen het proces voor u uit handen en zien erop toe dat dit goed gebeurd, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Centraal hierin staan de volgende punten;

Volledige ontzorging

Wij ontzorgen u bij het gehele traject. Zo doen wij vooraf een quickscan op randvoorwaarden en vragen waar mogelijk subsidie voor u aan. Wij vragen offertes aan bij verschillende leveranciers. Op basis daarvan leveren wij een onafhankelijk advies, waarna u zelf de beslissing maakt welke leverancier de installatie gaat realiseren. Wij regelen de rest zodat u snel van uw eigen duurzaam opgewekte energie gebruik kunt maken!

Onafhankelijk advies

Wij nemen als onafhankelijke partij het hele traject voor u uit handen. Hierbij zitten we aan uw kant van de tafel, wij zijn niet gebonden aan leveranciers. Hierdoor kunnen we u advies geven wat volledig aansluit bij uw behoefte! U heeft hierdoor naast de verduurzaming van uw onderneming een optimaal financieel rendement.

Financieringskeuze

Wanneer uw project in aanmerking komt voor SDE++ subsidie maakt u de keuze of u zelf de investering wilt doen of dat wij deze van u overnemen. In dat geval betaalt u de panelen in 15 jaar bij ons af. Wij verzorgen 15 jaar het beheer en onderhoud en u ontvangt iedere maand een heldere factuur waarin alle kosten zijn opgenomen. Daarnaast heeft u ten allen tijde toegang tot de prestaties van uw zonne-energiesysteem.

Grijp uw kans!

Meerdere ondernemers gingen u al voor en hebben inmiddels een zonne-installatie op hun dak liggen. Wilt u, net als andere ondernemers, profiteren van deze win-win situatie? Wij stellen graag vrijblijvend een business-case voor u op, zodat duidelijk wordt wat wij voor u kunnen betekenen. Neemt u hiervoor contact met ons op.