Zonne-energie met of zonder eigen investering

Met onze dienst Zon ondersteunen wij u in het gehele traject naar een zonnepaneleninstallatie. Wij nemen het proces voor u uit handen en zien erop toe dat dit goed gebeurd, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Centraal hierin staan de volgende punten;

Volledige ontzorging

Wij ontzorgen u bij het gehele traject, van financiële quick-scan tot technische opleverkeuring. Waar mogelijk vragen we subsidie aan en checken alle overige voorwaarden. We werken samen met gerenommeerde partijen installatie, inspectie en onderhoud. Wij leveren u de juiste informatie voor een geïnformeerde beslissing zodat u snel van uw eigen duurzaam opgewekte energie gebruik kunt maken!

Onafhankelijk advies

Wij nemen als onafhankelijke partij het hele traject voor u uit handen. Hierbij zitten we aan uw kant van de tafel, wij zijn niet gebonden aan leveranciers. Hierdoor kunnen we u advies geven wat volledig aansluit bij uw behoefte! U heeft hierdoor naast de verduurzaming van uw onderneming een optimaal financieel rendement.

Financieringskeuze

Wanneer uw project in aanmerking komt voor SDE++ subsidie maakt u de keuze of u zelf de investering wilt doen of dat wij deze van u overnemen. In dat geval betaalt u de panelen in 15 jaar bij ons af. Wij verzorgen 15 jaar het beheer en onderhoud en u ontvangt een heldere factuur waarin alle kosten zijn opgenomen. Daarnaast heeft u ten allen tijde toegang tot de prestaties van uw zonne-energiesysteem.

Grijp uw kans!

Meerdere ondernemers gingen u al voor en hebben inmiddels een zonne-installatie op hun dak liggen. Wilt u, net als andere ondernemers, profiteren van deze win-win situatie? Wij stellen graag een business-case voor u op, zodat duidelijk wordt wat wij voor u kunnen betekenen. Neemt u hiervoor contact met ons op.