Uw elektriciteitscontract 2021

Zoals u zich wellicht weet te herinneren is het energiecollectief voor u een leveringsovereenkomst aangegaan bij ENGIE. Initieel heeft de Werkgroep Energie gekozen voor een variabel tarief dat in delen kan worden vastgezet. Inmiddels is een extra deel van de tarieven vastgezet. De onderstaande tarieven zijn geklikt voor 100%. 

De tarieven luiden als volgt:

Periode Factuurtarieven
Piek €/MWh Dal €/MWh Enkel €/MWh
2021 46,11 35,73 42,58

* Wilt u de tarieven omrekenen naar een andere eenheid? Onderaan deze pagina vindt u hoe.

Voor aansluitingen met een verbruik van meer dan 100.000 kWh per jaar, geldt een korting op bovenstaande tarieven van €1 /MWh.

Het vastrecht bedraagt €2,75 per maand. Bovenstaande tarieven zijn exclusief netwerkkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie & klimaattransitie en btw. Indien u heeft gekozen voor groene stroom, zijn ook de meerkosten hiervan niet inbegrepen. 

Zonnepanelen
Heeft u zonnepanelen of wekt u op een andere manier energie op? Uiteraard heeft het collectief ook aan de afspraken omtrent teruglevering gedacht. De terugleverings-afspraken voor dit contract vindt u op deze pagina.

Let op: Overweegt u zonnepanelen te plaatsen dan dient u dit altijd vooraf bij ons te melden.

Tarief-eenheden
Zoals u wellicht is opgevallen zijn de tarieven weergegeven in €/MWh. Doorgaans communiceren wij uw tarieven in €ct/kWh, echter hanteert ENGIE €/MWh en willen we om verwarring te voorkomen dezelfde eenheid hanteren. Indien u de tarieven wil omrekenen kan dit door te delen door 10. Bijvoorbeeld: 1 €/MWh wordt 0,1 €ct/kWh. Als we rekenen in €/kWh is dat
€0,001 per kWh.


Alle informatie op deze pagina en elders op de website van PM Energie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld.
Aan eventuele fouten kunnen geen rechten worden ontleend.