Zonne-energie zonder eigen investering

Met onze dienst Zon ondersteunen wij u in het gehele traject naar een zonnepaneleninstallatie. Wij nemen het proces voor u uit handen en zien erop toe dat dit goed gebeurd, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Centraal hierin staan de volgende punten;

Volledige ontzorging

Wij ontzorgen u bij het gehele traject. Zo doen wij vooraf een quickscan op randvoorwaarden en vragen we SDE++ voor u aan. Wij vragen offertes aan bij verschillende leveranciers en op basis daarvan komen wij met een onafhankelijk advies, waarna u zelf de beslissing maakt welke leverancier de installatie mag gaan realiseren. Wij regelen de rest zodat u snel van uw eigen duurzaam opgewekte energie gebruik kunt maken!

Onafhankelijk advies

Wij nemen als onafhankelijke partij het hele traject voor u uit handen. Hierbij zitten we ‘aan uw kant van de tafel’ en zijn wij niet gebonden aan een (commerciële) leverancier. Hierdoor kunnen we u advies geven wat volledig aansluit bij uw behoefte! U heeft hierdoor naast de verduurzaming van uw onderneming een optimaal financieel rendement.

Financieringskeuze

U maakt de keuze of u zelf de investering wilt doen of dat wij deze van u overnemen.  In het tweede geval betaalt u de panelen in 15 jaar bij ons af. Wij  verzorgen het onderhoud en beheer en u ontvangt iedere maand een factuur waarin alle kosten  zijn opgenomen.

Meerdere ondernemers gingen u al voor en hebben inmiddels een zonne-installatie op hun dak liggen. Wilt u exact weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Grijp uw kans!

Wilt u, net als andere ondernemers, profiteren van deze win-win situatie? Wij stellen graag een business-case voor u op, zodat duidelijk wordt wat wij voor u kunnen betekenen. Neemt u hiervoor contact met ons op.